A&T Koivuniemi Ky

Kameravalvonta on parasta
turvaa omaisuudellesi

Antennihuolto A&T Koivuniemi myy ja asentaa erilaiset valvontakamerat kotiin ja yrityksille. Olemme toimineet Meri-lapin alueella jo vuodesta 1996 lähtien. Teemme asennuksia koko Pohjois-Pohjanmaalla ja Lapissa.

Antennihuolto A&T Koivuniemi Ky asentaa valvontakamerat Lapissa

Kameravalvonnalla näet mitä kiinteistösi ulko- ja sisäpuolella tapahtuu. Voit katsoa tapahtumia reaaliaikaisesti älypuhelimestasi tai tabletiltasi olit sitten missä tahansa. Myös tallennus on tärkeä osa kameravalvontaa.

Meiltä saat kaiken kerralla - suunnittelun, laitteet, asennuksen ja huoltopalvelut. Laitevalikoimamme kattaa kameravalvontajärjestelmät kotiin sopivista laitteista aina suuriin yritysjärjestelmiin.

Antennihuolto A&T Koivuniemi Ky

Kameravalvonta
ilman kaapelointia

Antennihuolto A&T Koivuniemi Ky asentaa valvontakamerat Meri-Lapissa

Langaton järjestelmä erinomainen valinta kahvilaan, myymälään ja kotiin. Sopii paikkoihin, joissa kaapelointia ei ole valmiiksi olemassa. Kameroille riittää pelkkä sähkö, kun kuva siirretään tallentimelle langattomasti.

Antennihuolto A&T Koivuniemi Ky

Turvakamerat
lämpötunnistuksella

Antennihuolto A&T Koivuniemi Ky asentaa valvontakamerat Pohjois-Pohjanmaalla

HomeGuardin HeatSensing -toiminnoilla varustetuilla kameroilla saadaan tallennuksesta ja liikehälytyksistä entistä parempia. Kameroissa käytetään PIR-lämpöanturitekniikkaa, joka tunnistaa luotettavasti lämpöä tuottavat liikkuvat kohteet, kuten ihmiset, suuremmat eläimet ja autot.