A&T Koivuniemi Ky

WiFi-verkot yrityksille,
taloyhtiöille ja kotitalouksiin

Me teemme langattomasta verkostasi paremman tai rakennamme kokonaan uuden. Olemme toimineet Meri-lapin alueella jo vuodesta 1996 lähtien. Asennustyöt hoituvat sovittaessa myös huomattavasti kauempanakin. Käymme säännöllisesti esim. Kuusamossa.

Tarjoamme asiakkaillemme poikkeuksellisen hyvää ammattitaitoa ja hyviä teknisiä/esteettisiä ratkaisuja asennuksien suhteen.

A&T Koivuniemi Ky hoitaa WiFi-verkot kuntoon

Ystävällinen ja kunnioittava asiakaspalvelu kuuluu tietenkin aina samaan hintaan ja pyrimme ohjeistamaan asiakkaamme parhaaseen ratkaisuun oman pitkällisen kokemuksemme perusteella.

Antennihuolto A&T Koivuniemi Ky

Lisää vauhtia WiFiin
MESH-verkolla

Antennihuolto A&T Koivuniemi Ky WiFi-verkot kuntoon

Nykyaikainen tapa rakentaa kodin tai muun kiinteistön sisäverkko on tehdä se EnGenius MESH-laitteilla. Niillä on mahdollista rakentaa kotiin huippunopea ja turvallinen langaton verkko, joka vastaa tämän päivän vaatimuksia ja kuormitusta.

Antennihuolto A&T Koivuniemi Ky

WiFi-linkillä netti
mahdottomiin paikkoihin

Antennihuolto A&T Koivuniemi Ky WiFi-verkot kuntoon

Täytyisikö verkko saada kattamaan myös etäällä sijaitseva tuotantotila tai vaikka saunamökki? WiFi-linkki laajentaa langattoman verkon kattavuuden paikoissa, jotka eivät muutoin ole tavoitettavissa edullisella tavalla.