A&T Koivuniemi Ky

Kuituasennukset yrityksille,
taloyhtiöille ja kotitalouksiin

Teemme valokuituhitsaukset - ja asennukset asiantuntevasti koteihin, yrityksille, taloyhtiöille sekä alihankintana rakennusliikkeille. Olemme toimineet Meri-lapin alueella jo vuodesta 1996 lähtien. Asennustyöt hoituvat sovittaessa myös huomattavasti kauempanakin. Käymme säännöllisesti esim. Kuusamossa.

Tarjoamme asiakkaillemme poikkeuksellisen hyvää ammattitaitoa ja hyviä teknisiä/esteettisiä ratkaisuja asennuksien suhteen.

A&T Koivuniemi Ky hoitaa kuituhitsaukset ammattitaidolla

Ystävällinen ja kunnioittava asiakaspalvelu kuuluu tietenkin aina samaan hintaan ja pyrimme ohjeistamaan asiakkaamme parhaaseen ratkaisuun oman pitkällisen kokemuksemme perusteella.

Antennihuolto A&T Koivuniemi Ky

Valokuituhitsaukset
ammattitaidolla

Antennihuolto A&T Koivuniemi Ky on satelliitti- ja antenniliitto SANT:in jäsenyritys

Valokuituasennus sujuu koulutetuilta asentajiltamme nopeasti, mutta huolellisesti takuuvarmalla kuituhitsaustekniikalla. Asentajamme hoitavat valokuituhitsaukset ammattitaidolla kaikissa kohteissa. Valokuitujen jatkaminen ja päättäminen onnistuvat tarkasti nykyaikaisella valokuituhitsauskalustolla.

Antennihuolto A&T Koivuniemi Ky

Valokuituverkon
asennukset

Valokuitu on nykyaikainen vaihtoehto perinteiselle kuparitekniikalle, sillä uudet palvelut vaativat yhä suurempia tiedonsiirtonopeuksia. Esimerkiksi asunnon ja ulkorakennuksen väliin asennettu kuituyhteys takaa saman nopeuden molempiin kiinteistöihin.